• Αλόννησος
  • Σκόπελος
  • Σκιάθος
  • Βόλος
Volos
Skiathos
Skopelos
Alonissos
Κάντε Κράτηση
Ακολουθήστε μας:

Όροι & Προυποθέσεις

All you need to know about your rental

Ηλικία

Ο ενοικιαστής καθώς και ο οδηγός θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το 21ο   έτος της ηλικίας τους.

Άδεια οδήγησης

H άδεια του οδηγού του προς ενοικίαση οχήματος πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ημερομηνία ενοικίασης. Είναι ευθύνη του ενοικιαστή να επιβεβαιώσει πως κατέχει το σωστό δίπλωμα οδήγησης στο όνομα του. Αναλόγως τον τύπο της μηχανής που επιθυμεί να οδηγήσει, χρειάζεται δίπλωμα κατηγορίας AM, A1 ή A2 category. Για τις ATV τετράτροχες απαιτείται άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Οι ενοικιαστές με άδειες οδήγησης στις οποίες δεν αναγράφεται το ονοματεπώνυμο τους με λατινικούς χαρακτήρες, θα χρειαστεί να παρουσιάσουν διεθνή άδεια οδήγησης σε συνδυασμό με την αρχική τους άδεια.

Περίοδος ενοικίασης

Το ελάχιστο ενοικίασης είναι η μία (1) μέρα. Οι ενοικιάσεις 1 ημέρας πραγματοποιούνται από τις 09,00 έως 21,00.

Τύποι Σκούτερ

Τα διαθέσιμα μοντέλα στις διαφορετικές ομάδες σκούτερ μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή και τον προορισμό. Οι κρατήσεις μπορούν να επιβεβαιωθούν μόνο σύμφωνα με τις διαθέσιμες ομάδες m/bike. Τα μοντέλα που εμφανίζονται προορίζονται μόνο για να είναι παραδείγματα μεγέθους και εξοπλισμού και να αντιπροσωπεύουν παρόμοια μοντέλα μέσα σε μια ομάδα m/bike.

Τιμές

Η εμφανιζόμενη τιμή τη στιγμή της κράτησης είναι σταθερή τιμή. Η χρέωση ξεκινά από την πρώτη μέρα της ενοικίασης.

Κράνοι

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία από κράνοι σε όλους τους τύπους και τα μεγέθη. Σε περίπτωση που γνωρίζετε ήδη το μέγεθος του κράνους σας, ενημερώστε μας πριν από την άφιξή σας.

Επιπλέον οδηγός

Ο επιπλέον οδηγός χρεώνεται με € 1.00 -€ 2.00 + Φόρο ανά ημέρα ενοικίασης.

Χρέωση Παράδοσης/Παραλαβής

  • Η παράδοση / παραλαβή είναι δωρεάν για Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο (γραφεία λιμάνι)
  • για άλλους προορισμούς ρωτήστε μας.

Επιστροφή οχήματος

Σας συνιστούμε να επιστρέψετε το όχημα κατά τις ώρες λειτουργίας της θέσης επιστροφής. Η επιστροφή του οχήματος εκτός του ωραρίου λειτουργίας είναι δυνατή, αλλά πρέπει να συζητηθεί για την επιλεγμένη θέση επιστροφής.