• Αλόννησος
  • Σκόπελος
  • Σκιάθος
  • Βόλος
Volos
Skiathos
Skopelos
Alonissos
Κάντε Κράτηση
Ακολουθήστε μας:

Η εταιρεία μας

Η Alpha Group  ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Κεντρική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Βόλο το 1977. Σήμερα είναι γνωστή ως Alpha Rentals, εξειδικευμένη στα αυτοκίνητα , σε ενοικίαση μοτοποδηλάτων, σε πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων και υπηρεσίες στάθμευσης.

car-icon

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Η ALPHA CAR RENTALS σήμερα είναι μία από τις κυρίαρχες εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Κεντρική Ελλάδα, καθώς και στα νησιά της Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλόννησου. Οι υπηρεσίες της Alpha καλύπτουν κάθε ανάγκη μεταφοράς πελατών είτε ταξιδιώτη είτε εταιρικού προσωπικού. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα από μιας ευρείας περιεκτικότητας γκάμας αυτοκινήτων διαφορετικών μεγεθών και μοντέλων. Ο στόλος μας αποτελείται από αυτοκίνητα πόλης, 4×4 και βαν τα περισσότερα από τα οποία είναι 6 μηνών κατά μέσο όρο. Με αυτόν τον τρόπο, η Alpha διατηρεί υψηλά τα επίπεδα ασφάλειας και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα μηχανικής βλάβης.

atv-icon

Μοτο & ATVs

Η Alpha ενοικιάσεις μηχανών και τετράτροχων παντός εδάφους λειτουργεί από το 1977 στις περιοχές του Βόλου, Πηλίου, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλόννησου. Αποτελούμε, έτσι, την πιο έμπειρη εταιρεία ενοικιάσεως μηχανών στην Κεντρική Ελλάδα και τα βασικά νησιά της. Προσφέρουμε το μεγαλύτερο εύρος μηχανών & τετράτροχων στην κεντρική Ελλάδα και τα πιο φημισμένα νησιά της. Πραγματοποιούμε βραχυχρόνιες και μακροχρόνιες ενοικιάσεις μηχανών, για τουριστικούς αλλά και επαγγελματικούς σκοπούς ως μεταφορείς. Για μακροπρόθεσμες ενοικιάσεις έχουν την ικανότητα να επιλέξουν ένα ολοκαίνουριο δίκυκλο της αρεσκείας τους.

alpha-sales

Alpha Πωλήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες ή ATV προς πώληση που έχουν ενοικιαστεί μέσω της ALPHA-RENTALS και έχουν διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Για περισσότερα από 40 χρόνια, πουλάμε αυτοκίνητα και μηχανές . Επιλέγουμε μεταξύ αυτοκίνητων μηχανών και ATV , τα περισσότερα από το στόλο μας . Τα οχήματα μας περνούν από συστηματικό έλεγχο και τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης έχουν διανύσει κατά μέσο όρο από 5.000 έως 7.000 χιλιόμετρα ανά θερινή περίοδο και ελέγχονται καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου αυτής.