• Αλόννησος
  • Σκόπελος
  • Σκιάθος
  • Βόλος
Volos
Skiathos
Skopelos
Alonissos
Κάντε Κράτηση
Ακολουθήστε μας:

Αυτοκίνητο Όροι & Προυποθέσεις

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ενοικίαση του αυτοκινήτου σας

Ηλικία

Ο ενοικιαστής και ο οδηγός πρέπει να είναι 21 ετών για κατηγορίες αυτ/των A, B, C και πάνω από  25 για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Άδεια οδήγησης

Πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 12 μήνες πριν από την ενοικίαση. Ενοικιαστές με άδειες οδήγησης που είναι  σε άλλο αλφάβητο από το λατινικό ( για παράδειγμα, Αραβική, ρωσική κλπ.) πρέπει να παρουσιάσουν μια διεθνή άδεια οδήγησης σε συνοδεία από την εθνική άδεια.

Περίοδος ενοικίασης

1 ημέρα ενοικίαση ελάχιστο. Ειδικά για μία (1) ημέρα, η περίοδος ενοικίασης είναι 09.00-21.00.

Ομάδες αυτοκινήτων

Τα διαθέσιμα μοντέλα στις διαφορετικές ομάδες αυτ/ων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή και τον προορισμό. Οι κρατήσεις μπορούν να επιβεβαιωθούν μόνο σύμφωνα με τις διαθέσιμες ομάδες οχημάτων. Τα μοντέλα που εμφανίζονται προορίζονται μόνο για να είναι παραδείγματα μεγέθους και εξοπλισμού και να αντιπροσωπεύουν παρόμοια μοντέλα μέσα σε μια ομάδα αυτ/ων.

Χρέωση Παράδοσης/Παραλαβής

  • Η παράδοση / παραλαβή είναι δωρεάν για Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο (γραφεία λιμάνι)
  • για άλλους προορισμούς ρωτήστε μας.

Επιστροφή οχήματος

Σας συνιστούμε να επιστρέψετε το όχημα κατά τις ώρες λειτουργίας της θέσης επιστροφής. Η επιστροφή του οχήματος εκτός του ωραρίου λειτουργίας είναι δυνατή, αλλά πρέπει να συζητηθεί για την επιλεγμένη θέση επιστροφής.

Ενοικιάσεις μονής διαδρομής

Οι ενοικιάσεις μονής διαδρομής γίνονται αποδεκτές ανάμεσα στους προορισμούς μας. Υπόκεινται συνήθως σε χρέωση, επειδή το όχημα πρέπει να επιστραφεί στην τοποθεσία παραλαβής. Η επιπλέον χρέωση πρέπει να καταβληθεί τοπικώς.

Οδική βοήθεια

Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος: Η Alpha Rentals προσφέρει δωρεάν οδική βοήθεια σε περίπτωση μηχανικής βλάβης.

Απλά καλέστε τον αριθμό της υπηρεσίας που είναι γραμμένο στο συμβόλαιο ενοικίασης και ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει με μια ομάδα service, για να επιδιορθώσετε την βλάβη ή να αντικαταστήσει το όχημα.

Η οδική βοήθεια για περιπτώσεις όπως: υλική ζημία αυτοκινήτου, ατυχήματα, σκασμένα λάστιχα, ανευθυνότητα οδηγού, … , έχουν επιπλέον χρέωση 40,00+ ΦΠΑ.

Καύσιμα

  • Το αυτοκίνητο παραδίδεται με γεμάτο ντεπόζιτο.
  • Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής επιστρέψει το αυτοκίνητο με γεμάτο ντεπόζιτο δεν θα υπάρξει επιπλέον χρέωση για τα καύσιμα.
  • Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής επιστρέψει το αυτοκίνητο με λιγότερα καύσιμα, θα χρεωθεί€ 12,00 πλέον ΦΠΑ (εφάπαξ τέλος), συν το κόστος του καυσίμου που λείπει.
  • Ο ενοικιαστής μπορεί να πληρώσει για ένα γεμάτο ντεπόζιτο τοπικά, σε τιμή ανταγωνιστική απο το τοπικό βενζινάδικο και μπορεί να επιστρέψει το αυτοκίνητο με άδειο ρεζερβουάρ. Ωστόσο, το καύσιμο που απομένει στη δεξαμενή δεν επιστρέφεται

Έξοδα φακέλου ατυχήματος

Ο οδηγός χρεώνεται  50,00€ σε περίπτωση ατυχήματος υπαιτιότητάς του. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.